maj
20

Styrelseutbilda dig på Gotland i vår

Företagsutveckling Södra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Arbetsgivare
Förening
Hållbart
Vill du kombinera utbildning med en exklusiv upplevelse i naturskön miljö? Nu erbjuder Styrelseakademien ett unikt tillfälle att gå deras certifieringsutbildning hos oss på Grå Gåsen.
Certifiera dig som professionell styrelseledamot
Rätt fokus i styrelsearbetet ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt. Utbildningen kan direkt omsättas i praktisk verklighet.
Styrelseakademiens populära grundläggande certifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet” SME är en allmänbildande styrelseutbildning för alla som vill lära sig mer om styrelsearbete och svensk bolagsstyrning. 

Varje år väljer därför mer än 1 000 styrelseledamöter i svenska bolag att gå denna branschledande utbildning som genomförs på ett 20-tal orter i hela landet och online. Och 99,3 procent rekommenderar den till andra.

Utbildningen är uppdelad på två dagar,
Måndag 20 maj 2024 kl. 9:30 – 18:00 och
tisdag 21 maj 2024 kl. 8:30 – 17:00.
Kost, logi och transport på ön ingår i priset.

Utbildningen var gedigen och särskilt värdefullt med erfarenhetsutbyte mellan kursdeltagarna i samband med grupparbeten med ”case”. Mycket erfaren, inspirerande och kompetent lärare. Internatformen i fantastisk miljö hos Grå Gåsen på Gotland tror jag bidrog till att vi kursdeltagare kom närmare varandra och fick till givande diskussioner under utbildningen. 

Walter Sköldstam
Advokat, ANNOT Advokatbyrå AB

Tillfällen
Läs mer här
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: