Om verktygslådan

Utöver publika sidor finns det på gotland.com en verktygslåda för att stärka varumärket Gotland, som ger lokala verksamheter, föreningar och företag verktyg att utveckla sin egen marknadsföring och ökade förutsättningar för hållbar tillväxt.

Gotland.com behöver er verksamheter och ert innehåll för att skapa det bästa innehållet och inspirera sidans besökare!

  • Viktigt är att ni innan publicering har säkerställt att ni har rättigheter till de bilder som ni lägger upp. Har de personer som kan identifieras på bilden givit sitt skriftliga tillstånd? Annars är det bättre att använda bilder utan människor.
  • Materialet får inte innehålla: Förtal eller personangrepp. Hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier. Olovliga våldsskildringar eller pornografi. Uppmaningar till brott eller något som utgör annan brottslig verksamhet.
  • Vi förbehåller oss rätten att ta bort olämpligt material, och även att utveckla texter eller bildval som vi ser kan förbättras för tydlighet och attraktivitet.
  • Eftersom vi är en offentlig organisation blir allt innehåll i verktygslådan offentliga handlingar.

Ladda ner vår steg-för-steg guide om Verktygslådan

RG. Skärmklipp från tutorial för Verktygslådan

Behöver du praktisk hjälp i hur du kan använda dig av verktygslådan? Kolla på våra filmer som visar hur du lägger in dina verksamheter, aktiviteter och evenemang. För att skaffa inlogg klicka på knappen här:

Ta mig till verktygslådan
Vill du synas bland listningarna? Anslut ditt företag till Gotlands Verktygslåda.
Till verktygslådan