Unika konferenser på Grå Gåsen

Företagsutveckling Södra Gotland
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Vi vänder oss till er som vill ha en exklusiv konferensupplevelse, där ni är helt själva. Ingen trängsel, ingen som hör vad som pratas om och en unik miljö för kreativitet, reflektion och sinnesro. Vi skräddarsyr upplevelsen och kombinerar den så att ni får det precis som ni vill.

Ert nästa äventyr

Grå Gåsen är platsen där produktiva möten och en hemtrevlig atmosfär kombineras med festliga kvällar och avkoppling – allt under samma tak.

Var du än befinner dig på Storsudret finns alltid något att göra. Den gotländska naturen är kontrastrik och har en fantastisk mångfald. Grå Gåsen är det perfekta språngbrädet till allt vad ön har att erbjuda. Vi har svart bälte i gotländska upplevelser och hjälper er gärna att utforska dessa mellan möten och produktivitet. 

Sänk pulsen. Vår omgivning utvecklas och förändras i ett högt tempo, och vi lever i en värld full av intryck. Vi vill ge dig och dina kollegor el plats att zooma ut på. En plats där ni kan fokusera på vad som verkligen skapar värde, både individuellt och för företaget i sin helhet. Kom till Grå Gåsen, sänk pulsen – för att sed an kunna öka takten.

Vi skräddarsyr som sagt er upplevelse, men vill ni bara åka med så föreslår vi konferenspaketet nedan för er. På några minuter kan ni boka något riktig bra. Är ni fler än 20, eller har speciella önskemål så hör av er för ett upplägg som passar er och en offert.

Det här ingår i konferenspaketet:

  • Grå Gåsens villa helt för er själva 
  • Personal på plats för att säkra en perfekt upplevelse
  • Trerättersmiddag 
  • Lunchbuffé 
  • Övernattning med del i dubbelrum 
  • Grå Gåsens frukostbuffé med lokala produkter 
  • Tillgång till kaffe, kakor, grönsaker, frukt, godis och konferensutrustning under dagen/dagarna  

FYLL DAGEN MED ÖVERRASKNING OCH AKTIVITET

En vacker omgivning och personlig service är en del av vårt DNA, men vi har också ett generöst utbud av roliga, spännande och energifyllda aktiviteter för både stora och små grupper. Hyr vår bastu och våra vedeldade tunnor och bada i vår pool, utmana varandra i padelturnering, cykla och vandra i omgivningarna eller utforska Gotlands breda utbud av dryckestillverkning.

Och – missa inte vår älskade Så Mycket Bättre-aktivitet där alla får en chans att vara stjärna för en kväll. Ön bjuder på mycket mer och vi hjälper dig att hitta rätt.

Vill du veta mer? Behöver du en offert? Besök vår hemsida.

All incusive
Per person
3.600:-
logotyp

Övrig information

Aktiviteten arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: