Gåsen Out Bed & Breakfast

Bed and breakfast och Pensionat Södra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Almedalsveckan
Året runt
Familjevänligt
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
Konferens
Ledigt boende under Almedalsveckan
Stora sällskap
Vi är ett charmigt Bed & Breakfast med tydligt utomhusfokus beläget i Burgsvik på södra Gotland. Njut av en grön miljö nära havet och alla utomhusaktiviteter Storsudret har att erbjuda.
 Vi är ett charmigt B&B med tydligt utomhusfokus beläget i Burgsvik på södra Gotland . Njut av en grön miljö nära havet och alla utomhusaktiviteter Storsudret har att erbjuda. I vår lummiga trädgård hittar du Bistro Out, där vi serverar enkla rätter, öl, vin och kaffe. Och om du letar efter lite historia så var Gåsen Out en gång känd som Pensionat Björklunda och har en rik historia som samlingsplats på södra Gotland. Vi är stolta över att föra denna tradition vidare och inbjuder dig att vara en del av den. 
 Boka din vistelse på Gåsen Out idag och upptäck varför vårt B&B är det perfekta resmålet för din nästa resa. Vill du veta mer om oss eller boka en vistelse följ länken här: https://a55fc5524a261bf7.sirvoy.me/
AKTIVIETETER 
 På B&B Gåsen Out erbjuder vi en mängd spännande sportfaciliteter för våra gäster. Oavsett om du är intresserad av att spela paddeltennis, boule eller beachvolley, finns möjligheter att vara aktiv och ha kul medan du är här. 
 Våra paddeltennisbanor är förstklassiga och erbjuder en utmanande och spännande miljö för spelare på alla nivåer. Boka din bana i förväg genom Matchi.com https://www.matchi.se/facilities/gragasen Och missa inte vår årliga Gåsen Out Open-turnering i mitten av juli. Info på socialia medier. 
 Förutom padeltennis erbjuder vi även boule och beachvolleyboll. Boule, även känd som petanque, är ett populärt franskt spel som spelas med metallkulor på en sand- eller grusbana. Beachvolleyboll är en fartfylld, dynamisk sport som spelas på sandbanor. Oavsett om du är ute efter att delta i en match eller bara tittar från sidan, är dessa aktiviteter ett roligt och spännande sätt att spendera din tid på Gåsen Out. 
På Gåsen Out vill vi ge våra gäster en unik och minnesvärd upplevelse. Våra idrottsanläggningar är bara ett av många sätt vi får det att hända. Så boka din tid för tävlingen eller ta din beachvolleyboll och gör dig redo att ha lite kul!
logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: