augusti
17

Visby festivalen

Musik Visby
Evenemangsbild omslag
Familjevänligt
Konsert
17 augusti är det dags för den 17 Visbyfestivalen Kom och njut av musik från Gotland och världen! från kl 15-22 på JODA Bar&Kök. Biljetter på Nordtic.se Begränsat antal biljetter- boka i tid!
Visbyfestivalen – 17 år den 17 augusti!
Det firar vi med en fantastisk uppställning artister och låtskrivare, både kända och nytända stjärnor. 
 
Välkända Mats Ronander -Grymlings, Low Budget Blues Band bl.a  gästar festivalen för första gången i år! Med sig har han både hits som ”Gör mig Lycklig nu”  och ”Där Gullvivan Blommar” från Gotlandstiden. Vad inte många vet är att hans rötter flera generationer tillbaka är gotländska, med pappa och farfar födda i Havdhem. 
 
Chattanooga, tjejetrion som slog igenom med ”Hallå hela pressen” på 80-talet kommer med sin SISTERSONG och gör första spelningen på ön i denna konstellation. 
 
Markus Rill, flerfaldigt prisbelönt låtskrivare och artist från Tyskland, kommer med sin version av Americana. Dessutom är han Visbyfestivalens Artist in Residence, och kommer att ha samskrivit ett flertal låtar med gotländska artister i samband med festivalen.
 
Danmark levererar… MC Hansen blev utsedd till Songwriter of the year 2023 i Danish Music Award Folk, och kommer nu till Visbyfestivalen.
 
Från Gotland spelar idel favoriter;  Kim Princis, som utkommer med ett nytt album ”På Riktigt ”, Saga Björling, som senaste året utgett en låt i månaden (!),  och även detta år prestenterar vi en av vinnarna i ungdomsmusiktävlingen Imagine; 
 Cornellie! Endast 16 år gammal spelar hon några av sina egensinninga sånger.
 
Överraskningar och fler namn tillkommer som alltid på festivalen.
 
Visbyfestivalen har gjort sig ett namn över världen med sitt intima format och med internationella, nationella och lokala artister.
Sånger från hjärtat!
 
Kom och njut av musik från Gotland och världen! från kl 15-22 på JODA bar & kök
Festivalbiljetten ger dig fri access hel dagen/ kvällen – familjevänligt!
Obs! Begränsat antal biljetter så boka i tid!
 Mat och dryck finns på Joda.
kl 15:00 – 22:00 Joda Bar & Kök
 Mer info och biljetter hittar du på:
Tillfällen
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: