Kulturföreningen Roxy

Musik Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Förening
Roxy är en kulturförening som arrangerar konserter och olika evenemang över hela Gotland året runt. Här hittar du våra konserter och det vi har på gång. Du kan enkelt boka biljetter och är du intresserad av att bli en del av föreningen så är du välkommen att bli medlem.
Roxy är en kulturförening som arrangerar konserter och olika evenemang över hela Gotland året runt.  Här hittar du våra konserter och det vi har på gång. Du kan enkelt boka biljetter och är du intresserad av att bli en del av föreningen så är du välkommen att bli medlem. 

Vi arrangerar konserter i olika genrer allt ifrån vår barn- och ungdomsverksamhet och låtskrivarveckor till vår Jazzklubb som normala år hålls varannan torsdag höst som vår, udda veckor, på restaurang Munkkällaren i Visby. Ett vattenhål för gotlänningar och gäster där man får möta bra musik äta och dricka gott och träffa folk.
Du sitter på scenkanten – ett direkt möte mellan musiker och publik, levande musik, här och nu. 
Sedan 1997 presenterar jazzklubben levande musik i ett brett genrespectrum, allt från renodlad jazz, blues, världsmusik, folkmusik och rock n´roll. Nationell och internationellt etablerade artister mixas med duktiga gotländska artister. 

Man går aldrig oberörd från Jazzklubben

 
logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: