Drick Gotland

Bryggeri och dryck Södra Gotland
Arbetsgivare
Året runt
Försäljning
Funktionsanpassat
Hållbart
Höst
Jul
Medeltidsveckan
Möjligt att åka buss/Hållplats inom 2 km
Påsk
Provningar
Skördefestivalen
Sustainable Plejs
Drick Gotland är ett samarbete mellan flera mindre dryckeshantverkare på ön som älskar goda grejer! Vi har egna besöksverksamheter och anordnar event, festivaler och mässor tillsammans. Besök oss gärna på ön eller när vi medverkar på olika evenemang runt om i landet!
Vi producerar många olika typer av drycker med lokal prägel. Och det är just att ha råvarorna nära, tillsammans med den småskaliga tillverkningen som gör det så bra. Vin från druvodlingar vid kusten, sprit på spannmål och vildfrukt och öl på malt som kommer direkt från kölnan till bryggeriet med traktor.

Att samarbeta faller sig naturligt för oss. Dels för att de geografiska avstånden inte är så stora och att Östersjön avgränsar oss från fastlandet. Och dels är beslutskedjan väldigt kort. Från idé till handling är det ofta pang på med stor entusiasm, vi vill ju alla att ön ska frodas!

Det går bra att besöka våra verksamheter. Hos oss finns möjlighet till provsmakning eller servering på plats. Ibland behövs det bokas i förväg, alla producenter har olika öppettider.

logotyp