oktober
21

Vandra i gott sällskap med god mat.

Guidad tur Visby
Evenemangsbild omslag
Guidad tur
Höst
Vi erbjuder vandring i gott sällskap i vackra miljöer. Vi vill dela med oss av Gotlands vackra natur, av kultur, historia, god mat och trevlig samvaro. I vandringsdagarna ingår fika, lunchpaket eller lunch på stranden och även en middag - allt lagat med kärlek!
Vi erbjuder vandring i gott sällskap i vackra miljöer. Vi vill dela med oss av Gotlands vackra natur, av kultur, historia, god mat och trevlig samvaro. I vandringsdagarna ingår fika, lunchpaket eller lunch på stranden och även en middag – allt lagat med kärlek! Hösten är tryffeltider på Gotland och denna delikatess ingår i flera av måltiderna.
Dagsturerna är ca 5 – 8 timmar och alla transporter under dagen ingår. Vi vandrar ca 8-15 km per dag (ca 3 tim) sträckan varierar beroende på terräng. Turerna planeras efter väder och om det blåser vandrar vi med vinden i ryggen eller i skogen. Vi utforskar olika naturtyper och fokus ligger på Gotlands fantastiska kust.
https://www.gotlandhikingweek.com/program-houmlsten-2022.html
Värmen från Östersjöns vatten dröjer sig kvar på hösten och skapar en särskild stämning i naturen. Fåglarna börjar sin flytt, och nu bjuder naturen ur sitt skafferi. Här finns svampar, bär och mest känt är den gotländska borgognetryffeln. Vi är med och söker tryffel och njuter sen av denna delikatess förstås. Höstvandringens luncher och middagar skapas av gotländska råvaror.
Tillfällen

Vandra i gott sällskap med god mat.

Eventet arrangeras av