maj
21

HÅLLPLATS. Är vi framme snart?

Konst Visby
Evenemangsbild omslag
Året runt
Fotografi
Möjligt att åka buss/Hållplats inom 2 km
Utställning
Längs vägen finns platser för av och påstigning, ibland blir man kvar, ibland är vi bara här tillfälligt. Vi vet inte säkert vart just den här resan leder oss men det gäller att under färden uppleva så mycket som möjligt.
En hållplats värd att kliva av i är naturen. I år har flera av våra fotografer valt denna station, här erbjuds utrymme att andas både in och ut, att stanna upp reflektera och fundera lite över sitt resande och kanske är det själva målet, att utvecklas och att vara i processen.

Att gå en fotografisk utbildning på folkhögskola innebär att prova många olika nya tekniker och metoder för berättande och förmedlande av känslor och uttryck. Var och en av deltagarna har fått fria händer att tolka temat på sitt eget personliga vis, gå gärna in på vår hemsida och lyssna till deras beskrivningar av hur de arbetat. 

Fotolinjen Hemse är en grundläggande fotografisk utbildning som riktar sig till dig som vill bli yrkesfotograf. Vi har funnits på Gotlands folkhögskola i Hemse sedan 1975. 

Vi riktar ett särskilt tack till fotograf/gästföreläsare THEO ELIAS som varit inspiratör och gästföreläsare under våren, han skickade med oss följande visdoms ord ”Om man gör något blir det något” . Sant – så nu har vi gjort en utställning, välkomna!

Besök digitalt

Besök utställningen digitalt på https://www.fototextilhemse.com/
Följ fotolinjenhemse på instagram

Fler utställningar

Passa på att se de två andra utställningarna i huset! 
  • TRACES där deltagarna från textillinjens och fotolinjens projektår ställer ut sina projekt. 
  • Stanna en stund där deltagarna på Textillinjen arbetat kring temat ”Gator, stigar, vägar och korsningar – ett porträtt av en plats” .
Tillfällen
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av