juli
31

Ale Möller Trio

Musik Västra Gotland
Evenemangsbild omslag
Konsert
Den flerfaldige Grammis-vinnaren och multimusikanten Ale Möller är känd för att skapa ett helt eget musiklandskap baserat på musiktraditioner från olika delar av världen.
Ale Möller är en musikant och berättare som sprider tokglädje både på och utanför scenen. Detta är en unik möjlighet för musikälskare att uppleva Ale Möllers fantastiska musikaliska resa.
 
En av förra sommarens höjdpunkter var när vi fick komma till Gotland inte bara ön i sig utan bemötandet av publiken som var överväldigande. Vi bestämde direkt att vi ville komma tillbaka och nu har vi fått besked att så är fallet, så vi göra det igen!” säger Ale Möller entusiastiskt.

Ale Möller är en internationellt uppmärksammad artist med stjärnstatus inte bara i Sverige utan också på de stora festivalscenerna världen över. Flerfaldig Grammis-vinnare, legitimerad legend och professor. Det började med en trumpet och ett ungdomsförhållande till jazzen. Det fortsatte i en het kärleksaffär med den grekiska musiken och sedan en djup vuxenrelation med den svenska folkmusiken. Han är en multi-instrumentalist som spelar ett brett utbud av instrument, allt från mandola och dragspel till flöjt, skalmeja och kohorn. Men framför allt är Ale Möller en musiker som arbetar sig in i källkoden av den traditionella musiken han möter, vare sig det är en grekisk rembetiko eller en envis svensk polska.

Tillsammans med sina medmusikanter bjuder Ale Möller på harmonier, rytmer och anekdoter från världens alla hörn, insamlade under ett långt och spännande liv i musikens tjänst.
 
Medverkande:
Ale Möller: mandola, dragspel, flöjter, trumpet, skalmeja, kohorn, mm.
Johan Graden: keyboard
Olle Linder: slagverk, gitarr
Turnédatum
Söndag 28 juli St.Nicolai – Visby
Måndag 29 juli Närsakarscen – När
Tisdag 30 juli Slite Teater – Slite
Onsdag 31 juli Sanda Kyrka – Sanda
Tillfällen
Säkra din biljett på Nortic
Förköp nortic.se Vuxna 440:- Studenter 320:-Barn upptill 15 år 250:-
På plats 460:- Student 360:- Barn upp till 12 år 280:-
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: