Space Ateljéer

Hantverk Visby
Verksamhetsbild omslag
Året runt
Design
Förening
Försäljning
Hållbart
Keramik
Konsthantverk
Kurs
Måleri
Skulptur
Space är en ateljéförening bildad 2023. Vi finns i de gamla förskolelokalerna vid torget på Signalgatan, fastigheten ägs av Gotlandshem. Space är en ekonomisk förening och styrelsen består av: Louisa Johansson – Ordförande Ina Samuelsson – Kassör Marie-Therese Bertin Jenny Söderström
Någon behövde Space för att konstnärskapet växt ur de befintliga lokalerna, någon behövde sitt eget Space, någon behövde vara i ett kreativt Space med andra för att kunna vara kreativ, någon behövde Space för att kunna jobba med keramik, någon behövde helt enkelt Space för nya saker i sitt liv.
Sen snubblade vi över en fantastisk lokal med enorma möjligheter.
Så vi vill skapa en mötesplats. En möjligheternas plats för dig som har goda idéer, eller bara en möjlighet till kreativitet och rekreation. En demokratisk mötesplats utan vinstintresse där vi sätter det gemensamma, det innovativa och det roliga främst.
Här är du välkommen om du har en drivkraft och en önskan om att utveckla din kreativitet, oavsett om du är utbildad konstnär, självlärd, ensamstående förälder som vill återuppta ditt konsthantverk eller om du bara vill utveckla din hobby.
Vi vill helt enkelt vara en viktig plats för social hållbarhet, läs gärna mer om detta på vår hemsida.

Space Ateljéer

Övrig information