Hotell Repet

Hotell Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Almedalsveckan
Året runt
GCB Partner
International Travel
Konferens
Medlem i Visby Centrum
Partners GCB
Självhushåll
Hotell Repet ligger mitt i Visby innerstad, på Hästgatan nära Visbys stora restaurang och shoppingutbud. Det är färgat av Gotlands mjuka gråskalor som återkommer i allt från sängkläder till ulldraperier och fårskinnsfällar. Himmelens och havets blågrå dyker också upp, intill hampa och rep.
Hotellet är unikt i sitt slag. Varje studio är som ett eget litet hem, med kök, vardagsrumsdel och sköna sängar. Vi erbjuder extra städning om det gör dig glad.

Våra tio lägenheter har alla sin personliga karaktär. Några har högt i tak med takbjälkar och djupa nischer. Andra har egen ingång, en har privat terrass och en annan separat sovrum med liten balkong. Inredningen är omsorgsfullt utvald med udda industrilampor, gungstolar, gedigna trämöbler och stämningsfull belysning.

Vårt lite större ”Penthouse” med bjälkar och högt i tak ligger alldeles intill takterrassen som alla gäster delar på. Där finns matbord, filtar och lyktor – en perfekt mötesplats för en fördrink i väntan på Visbykvällens alla lockelser.
logotyp

Du kanske också är intresserad av: