Gotland of Sweden - bed and breakfast

Bed and breakfast och Pensionat Norra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Familjevänligt
Hållbart
Hundvänligt
Servering
Självhushåll
Naturnära bed & breakfast inrymt i Tingstädes gamla järnvägshotell. Enkelrum, dubbelrum och familjerum.
Frukostservering
Njut av en härlig frukost på vår frukostveranda! Till frukost serverar vi hembakt bröd, hemlagade marmelader och sylt. Självklart finns där också youghurt, flingor och musli, pålägg i olika former, ägg, grönsaker och frukt, juice, kaffe, the och choklad. Frukost serveras normalt mellan 08.00-09.30.

Servering av mat och dryck
Vår kvällsservering är normalt öppen mellan 16.00-20.00 under högsäsong juli-augusti (måndagar stängt). Övriga tider på året öppnar vi vid beställning. Servering av snacks, förrätter, varmrätter och desserter, fullständiga rättigheter. Följ oss på vår Facebook för löpande information om evenemang och öppettider.
Gästkök och grillplats
På boendet finns också ett gästkök där det alltid finns tillgång till kaffe och the. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, mickro samt det mesta man kan behöva för att laga sin egen mat om man så önskar. Grillmöjligheter, i trädgården finns även en grillplats. 

Växthus och relaxytor – lek för stora och små
Koppla av med en bok under äppelträdet eller filosofera över livet i vårt lilla växthus. Det finns gott om plats i vår trädgård, här finns solsängar och många sittplatser. I trädgården hittar du massor av lek. Låt barnen leka på egen hand eller testa något av våra trädgårdsspel.
Låna en cykel
Ta en tur i de gröna omgivningarna. Vi har två cyklar för utlåning.

Parkering
Gratis parkering finns i nära anslutning till boendet.

Wi-fi
Gratis wi-fi i hela boendet.
logotyp

Du kanske också är intresserad av: