DB SCHENKER

Arbetsgivare Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Arbetsgivare
Gotland ställer om
Hållbart
DB Schenker i Sverige har cirka 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal platser. Bland annat på Gotland. DB Schenker erbjuder gotlänningarna helt fossilfria och tysta leveranser över hela ön.
DB Schenker har elektrifierat alla transporter på Gotland
De fossilfria och tysta leveranserna består av tio fordon: tre elpaketbilar, fyra helelektriska distributionsbilar samt två elhybrider och en elcykel. Utöver el drivs hybriderna av HVO100.
Initiativet är en del av DB Schenkers strävan mot nollutsläpp och en grönare framtid genom att minska fossilbränsleanvändningen och satsa på miljövänlig teknologi. 

DB Schenker i Sverige har cirka 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal platser. DB Schenker vill se en hållbar logistikbransch och investerar kontinuerligt i innovativa transportlösningar, förnybara energikällor och produkter med låga utsläpp.

DB Schenker är världens ledande logistikleverantör med cirka 76 100 medarbetare i över 130 länder. Företaget erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. 

logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: