BORNETTE

Övrigt konst och form Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Försäljning
Hållbart
Konstnärsmaterial som Akvarell, Pastell, Tusch, Kol och Akryl samt Papper, Penslar och Pennor. Böcker, Konsttryck, Posters och Print samt Hantverk och Designföremål. Lekfullt och noga utvalt.
Studio Bornette är en kombinerad ateljé och butik mitt i Visby och drivs av Janette Bornmarker, illustratör och grafisk formgivare. I ateljén hålls Workshops och i Butiken samsas akvarellfärger och penslar med konsttryck och designföremål.

Bornette värdesätter hållbart hantverk, genomtänkta materialval, hög konstnärlig kvalitet och lekfullhet. Produkturvalet är en mix av småskaliga tillverkare och kända varumärken, och egen produktion.

Janettes Workshops ger en möjlighet att utveckla kreativt skapande och testa material, praktiskt arbete blandas med experimenterande. Företag och organisationer erbjuds anpassade workshops och kick-offer.

Urban sketching och Pleinair (se. stadsteckning och friluftsmåleri) är två konstformer som Bornette premierar. En skissbok och ett par teckningsverktyg och sen är det bara att promenera ut i omgivningarna och börja kreera. Konstnärsmaterialet finns hos Bornette, som också gärna ger tips på spännande platser att reta den konstnärliga blicken med. Bara börja, så kommer inspirationen.

Välkommen till Visbys hemligaste butik – Bornette

logotyp

Övrig information