Outdoorveckan på Gotland


Outdoorveckan arrangeras första veckan i maj, en vecka fylld av roliga, äventyrliga och utmanande aktiviteter utspridda över vår vackra ö. Det finns garanterat något för alla!

Välkommen till Outdoorveckan 2024

Fira in våren med Outdoorveckan! Mellan 27/4 och 5/5 arrangerar Gotlands föreningar och organisationer många spännande, givande och roliga utomhusevenemang runt om på vår vackra ö. Allt från klassiska aktiviteter som klättring och cykling till promenader, fiske och utomhusmatlagning. Outdoorveckan anordnas för gotlänningar och besökare i alla åldrar och det kommer garanterat att finnas ett äventyr som passar alla. Arrangemanget samordnas av RF-SISU Gotland.

Ladda ner programmet som pdf HÄR

 

 

På hjul

Tema vatten och hav

Barn och familj

Med racket, klubba eller annat redskap

Andra aktiviteter

Aktiva veckan

I april 2024 är det premiär för Trafikkalenderns nya aktivitet – Aktiva veckan. I Aktiva veckan är alla som deltar vinnare. Aktiviteten är tänkt att inspirera till och sätta fokus på hur vi kan leva ett sundare liv.

Aktiva veckan

Weekend på Gotland 3-5/5

Passa på och unna dig en härlig weekend på Gotland. Flyg enkelt och smidigt från Stockholm, Malmö eller Göteborg till Visby och Gotland på runt en timme. Du får mer tid för det som verkligen spelar roll – mer tid över för middagar, promenader i Visby eller någon härlig utflykt på ön. Du bokar en resa från 759 kronor.

Weekend på Gotland

Visby Vårdagar 3-5/5

3-5 maj firar vi in våren och världsarvsstaden Visby med Visby Vårdagar. Kom till Visby och ta del av kultur, marknader, god mat och en massa roliga och spännande evenemang och aktiviteter.

Visby Vårdagar
appen öppet gotland

Öppet Gotland

Med appen Öppet Gotland får du full koll på var du kan äta, dricka, se och göra något på Gotland. Här hittar du restauranger, caféer, gårdsbutiker, hantverk, aktiviteter och butiker som har öppet just nu och den närmaste månaden!

Öppet Gotland
Vill du synas bland listningarna? Anslut ditt företag till Gotlands Verktygslåda.
Till verktygslådan