juli
10

Orup live i S:t Nicolai ruin

Musik Visby
Evenemangbild
Evenemangbild
Konsert
Popfenomenet Orup gör intim spelning i Visby! Efter sin fantastiska succé på Rival i Stockholm, gör nu ORUP ett fåtal intima spelningar i sommar. En av dom blir i Visby på S:t Nicolai ruins magiska scen den 10 juli, en spelplats som rosats för sin stämningsfulla och unika miljö.
Popfenomenet Orup kastar sig in i det okända genom att stå helt ensam på scen. Så räkna med en närgången, personlig och avskalad föreställning med bara Orup – hans gitarrer, piano och låtskatt, samt en och annan anekdot. Välkomna till Orup i Visby.
 
Börja kvällen med en middag på Frimis krog, som matgäst har du egen Entré till konserten. www.frimisvisby.se tel 0498-210360.
 
För att boka hotellpaket kontakta Clarion Hotel Wisby på cl.wisby@strawberry.se 

PRAKTISK INFORMATION

Tillgänglighet
Personer med funktionsnedsättning går in via samma entré som övrig publik. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma HCP-biljett.
 
Mat & Dryck
Det kommer att finnas mat- och dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området.
 
Biljetter
Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Förbered dig genom att ladda ner din biljett så att din QR-kod finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Dina biljetter finns sparade på nortic.se, logga in med den mailadress du använt vid köpet. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.
 
Information inför ditt besök
Paraplyer, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra får inte tas med in på konsertområdet. Husdjur lämnas hemma och barnvagnar likaså. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Visitation sker vid insläpp. Genom inträde till vår arena godkänner du att bli visiterad.
 
Åldersgräns
13 år. Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.
 
Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Datum: Onsdag 10 Juli, S:t Nicolai Ruin, Visby
Tider: Entré från 18:00, konsertstart 19:30

 
 
Tillfällen
Biljetter
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: