maj
30

Gotlands Tantrafestival 2024

Övrigt kultur och nöje Visby
Evenemangsbild omslag
Hållbart
Hälsa
Kurs
Gotlands första tantrafestival! Du kommer få möta dig själv och andra i gemenskap och workshops med dans, rörelse och sång.
Gotlands första tantrafestival och du är inbjuden!

När försommaren är som allra vackrast här på Gotland bjuder vi in till festival på södra Gotland. Du kommer att få möjlighet utforska tantrans magiska värld genom workshops och praktiska övningar ledda av erfarna och inspirerande lärare som kommer att guida dig med sina unika uttryck och erfarenheter. Utöver workshops kommer vi umgås i en trygg och kärleksfull gemenskap då kan det bli dans, samling kring elden eller badturer till havet.
Tantra – vad är det egentligen?
Kort kan man säga att tantra syftar till att integrera vår fysiska, mentala, emotionella och andliga existens för att uppnå en balanserad och harmonisk livsstil.
Genom olika tekniker såsom meditation, andningsövningar och tantrisk beröring, strävar tantran efter att expandera vårt medvetande och öppna upp för transformerande upplevelser av intimitet, njutning och extas. Genom att fördjupa vår närvaro och uppmärksamhet kan vi förstå och acceptera våra egna behov och önskningar, samt förstå och respektera andras gränser och önskemål. Tantra handlar också om närvaro i stunden och att uppleva varje ögonblick fullt ut.
Festivalen öppnar torsdagen den 30e maj och avslutas söndagen den 2 juni.
Vi kommer att vara på ljuvliga Ekegårdens kursgård i Havdem på Södra Gotland. Där finns möjligheter för boende i både tält/husvagn men också dubbel, tre- och fyrbäddsrum för den som vill och önskar betala en extra kostnad för detta.
Tillfällen
Boka din biljett här!
Biljetten kostar
1 biljett med alla workshops, 9 måltider och tältplats
3550

Gotlands Tantrafestival 2024

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: