juni
28

10% rabatt på Hotell Gute, samt gratis extrasäng

Hotell Visby
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Familjevänligt
GCB Partner
Havsnära
Medlem i Visby Centrum
Möjligt att åka buss/Hållplats inom 2 km
Partners GCB
Säsong
sommarlovsveckan
Vi vill fira in sommarlovet med att erbjuda alla barnfamiljer 10% rabatt på boende samt möjlighet till en gratis extrasäng eller barnsäng. Boka via vår hemsida och ange rabattkod "sommarlov". För bokning av extrasängar, kontakta oss direkt. Hjärtligt välkomna! Gäller 28/6-7/7 2024
Välkommen till ett hotell med gammeldags charm innanför Visby ringmur, nära Almedalen och kongresshallen Wisby Strand samt med kort avstånd till muséer, butiker, kaféer och restauranger. Ett självklart val för boende när ni ska besöka Gotland och Visby!

Hotell Gute är charmigt beläget mitt i Visbys äldsta delar, bara något varpkast från såväl småbåtshamnen som från Stora Torget. Visby stad är en del av Unescos världsarv, utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna i världen. I Visby är det mesta nära, inom 10-15 minuter från hotellet finns Visby flygplats, Hamnterminalen samt Wisby Strand, Gotlands mötesarena och kongresshall.

Hotellet är modernt med en personlig känsla. Alla rummen har egen karaktär och är utrustade med dusch/wc, platt-TV, radio, kylskåp, wi-fi/trådlöst internet och hårtork.

Välkommen till Hotell Gute och Visby!

Tillfällen
Boka via vår hemsida
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: