Wisby Residence B&B

Bed and breakfast och Pensionat Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Almedalsveckan
Arbetsgivare
Familjevänligt
Hållbart
Havsnära
International Travel
Ledigt boende under Almedalsveckan
Medeltidsveckan
Säsong
Välkommen till Wisby Residence B&B, centralt och lugnt beläget i hamnen med närhet till havsbad och Almedalen. Så det mesta av det bästa som vår fantastiska stad har att erbjuda ligger utanför vår dörr eller inom bekvämt promenadavstånd. Flera av våra rum har dessutom sjöutsikt.
Gå en kort promenad i bara badrocken och njut av Kallbadhuset som ligger i närheten av vårt boende. Vi erbjuder förutom en havs nära miljö ett fräscht, hemtrevligt och lugnt familjeboende. Vi är ett boende med få rum med del i badrum, gästtoalett och kök. Rummen är ljust marint inredda i vitt, blått och grått. 
Hos oss ingår en enklare frukost som finns i det gemensamma kök. Varje rum har sina egna anvisade råvaror och du som gäst kan själva bestämma när och var du önskar inta din frukost. 
I priset ingår, förutom frukost, även linnen och handdukar, slutstäd samt Wifi. På Wisby Residence är det rök- och djurfritt.  
För oss är det viktigt med hög standard gällande vår städning. Våra allmän utrymmen städas, handtag torkas av och desinficeras flera gånger dagligen. Våra gäster har även tillgång till våra produkter.

Varmt välkommen!

Wisby Residence B&B

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: