Warfsholm Pensionat

Bed and breakfast och Pensionat Västra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Familjevänligt
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
Konferens
Servering
Självhushåll
Stora sällskap
I Klintehamn, på en egen udde precis vid havet ligger Warfsholm Pensionat. I ett hus med anor från 1800 talet driver Elin och Michael ett pensionat, kafe och restaurang. Kom och bo, fika eller ät middag. Vi har strand och bad från vår pir, härlig uteservering och inne är det renoverat i gammal stil.
Warfsholm byggdes som pensionat i slutet av 1800-talet och än idag är ni välkomna att checka in hos oss. Vi erbjuder nyrenoverade rum i sekelskiftesstil i vår huvudbyggnad samt vanliga dubbelrum, familjerum och lägenheter i angränsande byggnader. Vi har egen strand, bad från vår pir och till havet har vi bara ett par meter.

V serverar frukost, fika, lunch och middag. Vi lagar från grunden och vi använder oss av närproducerat. Vårt kött kommer från djur som har haft ett bra liv på Gotland och mycket av våra grönsaker kommer från Stenhuse gård i Sanda. Vi bakar vårt bröd och våra kakor och bullar själva och varje vår blir det ramslöksplockning på vårt hemliga ställe.

Vi har två egna boule banor och klot till utlåning. Från och med våren 2023 kommer det även finnas kajaker samt stand up paddle på Warfsholm i samarbete med Arc Adventure.

logotyp

Övrig information