Visbyuthyrning.n.nu

Lägenheter Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Almedalsveckan
Året runt
Familjevänligt
Havsnära
International Travel
Ledigt boende under Almedalsveckan
Medeltidsveckan
Pool/SPA
Självhushåll
Stora sällskap
Vi hyr ut underbara hus med pool- & havsutsikt för 2-14 personer, centralt belägna både innanför Visby ringmur och strax utanför.
Vill du vakna upp i ett hus i Visby innerstad med havsutsikt och ett fantastiskt läge i en underbar miljö?

I våra hus får du det bästa av två världar, en tidsenlig atmosfär innanför Visby ringmur tillsammans med alla de modernaste bekvämligheterna. Vi kan självfallet ordna med lakan och slutstädning så att ni kan få en så avkopplande semester som möjligt.

Våra hus ligger centralt innanför murarna och har nära till Visbys rika kulturutbud såväl som restauranger & nattliv.

Vår toppmoderna lägenhet, Annex Artilleriet, ligger endast 10 minuters promenad från Visby innerstad och sommartid finns det en gemensam pool på området. 

I våra hus bor du granne med Visby ringmur & Klinten och när du kliver ut från någon av våra mysiga innergårdar hamnar du direkt i Visbys fantastiska gränder och unika historiska miljö.

I våra smakfullt inredda hus från början av förra seklet kan du bara koppla av och få lugn & ro i de insynsskyddade stenlagda trädgårdarna.

Våra hus har en historia att berätta och byggnadsstilen varierar från Nationalromantisk arkitektur, mysiga gårdshus och till det för Gotland unika bulhuset.

Här hos oss kan ni fullända dagen med en mysig hemmakväll med grillning på gården, för att senare somna in till havets brus.

Flera av våra hus har mysiga innergårdar/trädgårdar och de lämpar sig utmärkt till events, mingel, mindre seminarium eller liknande. 

Visbyuthyrning.n.nu

Du kanske också är intresserad av: