Trullhästar Anga Fjäle

Hästaktivitet Östra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Familjevänligt
Höstlov
Outdoor
Påsk
sommarlovsveckan
Sportlov
Vi är ett litet familjärt företag som erbjuder ridning och aktiviteter med hästar för alla åldrar och nivåer. Vi finns på Gården Fjäle i Anga på östra sidan av Gotland!
Välkommen till Fjäle i Anga & Trullhästar. Vår vision är att barn och vuxna skall få möjlighet att njuta av naturen och umgås med djur på ett prestigelöst och okomplicerat vis. Här är alla välkomna oavsett ålder eller kunskapsnivå. På gården bor förutom våra hästar också getter, får, katter och höns. Under semesterveckorna hyr vi även ut boende i vår mysiga flygel.

Vi erbjuder ridlekis för det minsta barnen i ålder 4-8 år. Denna aktivitet gör man tillsammans med förälder eller vuxen och självklart avslutar vi med stallfika. 

För äldre barn 9-15 år finns ridgrupper där barnen rider mer självständigt och kombinerar enkel pedagogik med balans och kordinationsövningar för att bli säkrare och tryggare i sadeln. Vi jobbar också med samarbete och god kamratskap i gruppen. 

För aktiva seniorer med ridkunskap finns en seniorgrupp för 60+are där vi tar oss ut i naturen på trevliga islandshästar ca en timme och avslutar med stallfika.

Det finns även möjlighet att boka turridning för mindre sällskap på 1-3 timmar. Alla nivåer. 

Våra hästar är mindre ponnys, Gotlandsruss och Islandshästar som är trygga och lugna. 

Under skolloven har vi allt som oftast extra aktiviteter för barn som också fungerar att göra tillsammans med familjen. Vi erbjuder då också extra tillfällen med ridlekis som man anmäler sig per gång. Under skolterminerna har vi ridlekis och ridgrupper på 6-8 tillfällen då man träffas en gång i veckan.

Varmt välkommen hit!

logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: