Tiarastar Healing & Art

Konst Mellersta Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Kurs
Måleri
Öppna ateljéer
Utställning
Tiara Star - Annika Lynton Massage * Soundhealing * Art * Dröm & Bild tolkning * Lymfmassage* Shamansk Healing * Ayurvedisk yogamassage* Regndroppsmassage
Annika Lynton verksam som kroppsterapeut & konstnär.
Erbjuder både enskilt och i grupp ett flertal olika terapeutiska behandlings- metoder där både kropps och samtalsterapi ingår.

Vi är alla unika och inför ett möte står klientens behov och önskning i fokus.
En klassisk massage kan hjälpa till att lösa upp spänningar, lossa på stelheter, sätta igång cirkulationen.

Lymfmassage kan hjälpa vid övervikt, vätska och svullnad i kroppen, stram bindväv och smärta som orsakas av tröghet i lymfan. Metoden kan också hjälpa efter brännskador och operationer – många kvinnor har fått god hjälp av metoden efter bröstcanceroperation.

I Regndroppsmassagen  använder jag mig utav läkande eteriska oljor i en mild men kraftfull massage
 Oljorna renar kroppen på toxiner samt bygger upp och stödjer immmunförsvaret. Behandlingen avslutas med varma handdukar på ryggen.

I Klangmassage-Soundhealing sätts klangskålar på och runt kroppen där ljuden masserar ända ner på cellnivå Med sina milda vibrationer och toner är det som om de öppnar upp blockeringar och stämmer kroppen till att balanseras.

Dröm & Bildtolkning kan visa vägen till svaren du söker.
En dröm kommer till dig från ditt undermedvetna för att den har något viktigt att berätta, och för att befrämja balans, hälsa och helhet. I drömtolkningen tar vi tillvara på just detta, och tittar på orsaken till drömmen.
Du får möjlighet att möta budskapet via ditt undermedvetna på ett utforskande och djuplodande vis.

I bildtolkning börjar man med att arbeta efter en bildsvit på sju klienten ritat/målat innan vårt besök.
Bilderna berättar saker som ofta kan ha legat gömt eller blivit glömt och som får utrymme att komma fram och delge sin visdom till klienten. I tolkningen finns många svar att få och inte sällan råder stor förvåning över att svaren så tydligt återfinns och  upptäcks i symbolerna på bilden .

GRUPP EVENT

MANDALAMÅLERI vi målar på 50×50 canvasdukar och utgår från en mall  eller använder passare eller målar fritt. Mandala kommer från sanskrit och betyder helig cirkel.
och är en slags målningsterapi. Den ses som en symbol för helhet och integration. Mandalan används i den tibetanska och indiska andliga traditionen, men också inom den kristna. Det var psykologen CG Jung som introducerade mandalan i västvärlden. Han använde mandalan i sitt psykoterapeutiska arbete.
Tekniken kan också användas som ett meditationshjälpmedel, att skapa mandala ger i sig en meditativ upplevelse som skapar fokus och koncentration.
Du behöver inte ha någon som helst erfarenhet av att  måla för att kunna delta.
Passar både vuxna och  barn
SOUNDHEALING
Deltagarna ligger ner på ullmattor med en filt över dig och låter tonerna och vibrationerna leda dig in i dig själv. En djupt återhämtande upplevelse där sinnet får vila och kroppen fyllas på av de läkande klangerna från kristall & klangskålar.
Detta kan förenas/kombineras med kreativa övningar/ sagostund som passar både vuxna och barn.

UTBILDNING/KURSER
Inom Soundhealing/ Regndroppsmassage
Läs mer på hemsidan

logotyp

Övrig information