StoryTourist

Guidad tur
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Familjevänligt
Guidad tur
Höst
Höstlov
Jul
Påsk
Sportlov
Stora sällskap
Visbydagen
StoryTourist skapar självguidade stadsvandringar baserade på kända berättelser. Med hjälp av StoryTourist-appen kan man gå en GPS-styrd ljudvandring med hjälp av sin mobil.
Prisbelönta StoryTourist har skapat en upplevelse där böcker, filmer och andra kända berättelser väcks till liv i din omgivning. Du kan till exempel lösa ett mord med Kurt Wallander i Ystad, uppleva Stockholms undre värld med karaktärerna i Snabba cash, eller kliva in i den sanna berättelsen om tre kvinnor som anklagades för häxeri i Visby. 

StoryTourist-appen erbjuder självguidade ljudvandringar baserade på välkända berättelser. När du ger dig ut på en StoryTour kommer du uppleva berättelsen på de platser i verkligheten där handlingen äger rum. Appens GPS guidar dig från plats till plats och på varje nytt ställe dyker något spännande upp på din mobilskärm. Beroende på berättelsen kan det vara allt ifrån gamla foton av hur platsen en gång såg ut, till ljud, pussel eller animerade videos. Hjälp till med att leta ledtrådar i omgivningen, lös mystiska chiffer och bläddra genom intressanta fotoalbum.

Ladda ned StoryTourist-appen, välj en berättelse i den stad där du befinner dig och ge dig ut på ett äventyr! Appen guidar dig åt rätt håll och när du når de olika platserna längs promenadrutten får du ta del av berättelsen på den plats där den utspelar sig. 

logotyp

Övrig information