Maxi ICA Stormarknad Visby

Övrigt mat och dryck Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Avhämtning
Funktionsanpassat
På ICA Maxi Visby vill vi erbjuda en enklare, smartare och mer hållbar vardag! Vi jobbar därför med bra priser, svinn-bra lösningar för hållbarhet och ett stort engagemang utanför butiken. Varmt Välkommen!
Välkommen till Framtidens Storhandel – Maxi ICA Stormarknad Visby

ICA Maxi Visby öppnade den 9 maj 2007 och under 2020 genomfördes den största satsningen sedan butiken öppnades! Utöver att investera i nytt kyl och fryssystem och nya kyl och frysdiskar till en mer miljövänlig CO2 anläggning samt LED belysning i hela butiken, så gjordes också en satsning på att göra om butiken till vad vi kallar Nya ICA Maxi Visby! Här möts du större och öppnare ytor att röra sig på, lägre inredning för att enklare kunna hitta och enkla passager mellan avdelningar för att du ska kunna handla enklare för såväl vardag som fest!

Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder en fräsch, välfylld och välsorterad butik med Sveriges lägsta priser. På ICA Maxi Visby ska man kunna handla allt man behöver och vi ska erbjuda prisvärda produkter med hög kvalitet. Våra manuella avdelningar erbjuder lite utöver det vanliga.

Bageriet har rykande färskt bröd sju dagar i veckan som bakas från grunden, goda tårtor, bakverk och kaffebröd. 

Fiskavdelningen har ett brett utbud av havets läckerheter från bland annat Östersjön och andra hav. 

Vår delikatessavdelning får det att vattnas i munnen med egen produktion av färdig mat och ett härligt utbud av chark, ost, grillat och andra delikatesser. 

Stort utbud av färdig mat, lagad från grunden!

Vill Du ha något gott till festen? Då kan vår catering leverera härliga bufféer och uppläggningar. 

På Frukt & Grönt finns nyttiga grönsaker och frukt från lokala odlare såväl som exotiska frukter från fjärran länder. Gotland är unikt och det är också vår avdelning för Gotländska specialiteter.
På Maxi har vi inte bara mat! Här finns även ett bra utbud av kläder, böcker, elektronik, allt för köket, kontoret och hemmet!
Vi har alltid vår aktuella marknad som bjuder på allt för härliga högtider från sommarens grill, till bok-rean som påsk och jul! 

Det går såklart också att handla online som du enkelt och smidigt kan hämta i vår drive-thru.

Vår idé – Sveriges billigaste Stormarknad. Låga priser, varje dag, året runt!

Vår hållbarhetsarbete – Maximal Gemenskap!
Maximal Gemenskap är samlingsnamnet för alla våra engagemang! Här arbetar vi för att ta vårt ansvar och att stötta organisationer och företag som gör skillnad för vår ö. Det handlar om idrott, lokala producenter och företag, mångfald, jämställdhet, matsvinn, miljö och mycket mer!

Vår hållbarhetsarbete handlar om idrott, lokala producenter och företag, mångfald, jämställdhet, matsvinn, miljö och mycket mer!

Det kommer komma mer innehåll på sajten framåt och många nya spännande satsningar inom Maximal Gemenskap!

Läs mer här: www.maximalgemenskap.se

Maximal Gemenskap – Alla kan göra något, det här gör vi.

Varmt välkomna till oss,
Paul ”Dino” Larsson och Moa Lilja med personal

Följ oss:
FB: www.facebook.com/icamaxivisby 
IG: www.instagram.com/icamaxivisby

#icamaxivisby #MaximalGemenskap
logotyp

Övrig information