Majstre Restaurang Bar & Café

Restaurang Södra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Familjevänligt
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
Påsk
Säsong
Uteservering
Med sitt strandnära läge är Majstre ett populärt mål för dig som vill smaka på det nya gotländska köket och samtidigt njuta av storslagen havsutsikt. I restaurangen serverar vi lunch och middag, och i vårt mysiga café kan du få kaffe, bakverk och glass. Varmt välkommen till Gotlands sydspets!
Längst ut på Gotlands södra udde hittar du ett av öns vackraste och mest populära utflyktsmål: Hoburgen. En karaktäristisk klippa, omgiven av hedar och hav, och med flest soltimmar i hela landet. Klara dagar kan du sikta Ölands norra spets i väster, medan det vidsträckta åkerlandskapet i öster, med glest spridda oxlar, rentav för tankarna till Afrikas savanner. 

Mitt i denna undersköna natur ligger legendariska Majstre Restaurang Bar & Café. Hit kommer du för både det moderna, gotländska kökets skull och det unika läget. För oavsett om du väljer att äta lunch eller middag i vår nyinredda matsal, eller bara vill fika under Hoburgens blå himmel, kan du vara säker på att du får njuta av öns mest storslagna havsutsikt.

Vi har gott om plats för små och stora sällskap, så ta med dig nära och kära och kom hit. Här välkomnas du av ett team som brinner för gastronomi och service, och som kommer att göra allt för att du ska ha din bästa stund på Gotlands sydspets!

Majstre Restaurang Bar & Café

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: