Lilla Fide - Restaurang & Bar

Restaurang Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Avhämtning
Familjevänligt
Uteservering
En italienskt osande gotlänning där vi sätter mötet i fokus. Skönt häng, avslappnad atmosfär och enkel, välgjord mat. Lägg till skön musik och ni har de rätta förutsättningarna för att ses över borden året om. På sommaren mår man alldeles utmärkt på uteserveringen på vår innergård.
En italienskt osande gotlänning där vi sätter mötet i fokus. Skönt häng, avslappnad atmosfär och enkel, välgjord mat. Lägg till skön musik och ni har de rätta förutsättningarna för att ses över borden året om. 
På sommaren mår man alldeles utmärkt på uteserveringen  på vår innergård. 

I rosornas stad, precis utanför Österport, hittar ni en liten pärla. Med betoning på liten. För speciellt stora är vi inte. Men det vi saknar i utrymme väger vi upp i hjärta.

Här har ni en restaurang och ett vardagsrum där ni kan möta det gotländska lugnet och bara få vara er själva för en liten stund. Vi anser att livet inte behöver vara så komplicerat. God mat, kallt i glasen och trevligt sällskap. Svårare än så behöver det faktiskt inte vara. Här bjuder vi in till ett mysigt vardagsrum och en kravlös tillvaro – där alla är välkomna!
@lillafide_restaurangbar
logotyp