Krusmyntagården restaurang

Restaurang Norra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Allergi
Avhämtning
Familjevänligt
Funktionsanpassat
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
Säsong
Stora sällskap
Sustainable Plejs
Uteservering
Veganskt
En stunds avkoppling medan du njuter av något gott att äta och dricka. Här finns något för alla smaker från tidig morgon tills solen går ned bortom horisonten. Fika, lunch, middag, en glass i solen eller en svalkande öl? Här finns det du behöver.
Välj om du vill ha en förmiddagsfika, en lunch eller lättare mat att ta med till stranden. Hos oss finns mycket att välja på. Allt lagat med fokus på lokala och närproducerade produkter och råvaror med känsla för smak och form.

En matupplevelse utöver det vanliga är grillkvällarna i vår unika miljö med utsikt över örtagården och havet. Lokala och utvalda råvaror som grillas och lagas med omsorg och utvalda drycker är det som vi stolt erbjuder. I lagom takt serveras de olika rätterna till bordet så du och sällskapet hinner njuta av smakerna & utsikten på bästa sätt. Barnen är självklara gäster och när de tröttnat på att sitta still finns både lekplats och pingisbord för att stilla spring-i-benen.

Vi kör grillkvällarna varje on, to, fr, lö undertiden 5/7 – 14/8. Boka din plats i god tid. 0498-296900 el via restaurang@krusmynta.se

I butiken ges möjlighet att kvälls-shoppa i lugn & ro. Hundar är som alltid välkomna och för deras skull finns gott om påfyllda vattenskålar. När vädret är med oss skapas extra magi med solnedgång i den obrutna horisonten.

Varmt välkommen!

logotyp