Kneippbyn Resort Visby - Restaurang & Fest

Restaurang Västra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Allergi
Avhämtning
Funktionsanpassat
Hållbart
Havsnära
Konferens
Midsommar
Stora sällskap
Sustainable Plejs
Uteservering
Veganskt
Vi har lång erfarenhet av att arrangera fester, bröllop, evenemang och konferenser. Vår lokaler, boendeformer och aktiviteter bjuder in till en stor flexibilitet. Hög kvalité och stor lyhördhet präglar vårt arbete där du står i fokus.
Bröllop Gotland
Den perfekta lokalen som tar upp till 220 personer i sittande middag, men funkar lika bra för ett bröllop från 60 personer. Restaurangen har en terrass med oslagbar utsikt ut över Östersjön, perfekt för fördrinken. Vi ordnar hela konceptet med mat och dryck samt planerar festen utifrån era önskemål.

FESTVÅNINGEN UTSIKTEN
Denna lokal med utsikt över Östersjön har fullt utrustat kök och bastu. Här går det att tillaga maten på egen hand eller med assistans av en kock, självklart så blir det bastu innan middagen. Önskar ni personal på plats som serverar dryck så löser vi det, men det går lika bra att ta med egen dryck och fixa allt själva. Lokalen tar upp till 25 personer och bokas med eller utan slutstäd.

HAVSTERASSEN
En terrass som ligger precis intill havet nere på vår strand. Denna plats passar perfekt för det mindre sällskapet, upp till 40 personer. Det passar både en grillkväll, bröllop eller fest till ljudet av vågorna som slår mot strandkanten.
Platsen ligger utomhus, men vädersäkring med tält ingår alltid när hela konceptet med mat, dryck och servering bokas av oss.

logotyp

Du kanske också är intresserad av: