Himmel & Hage

Café Mellersta Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Familjevänligt
Funktionsanpassat
Hållbart
Lekplats
Sustainable Plejs
Uteservering
Veganskt
Himmel&Hage ligger vackert belägen mindre 1 mil utanför Visby. Här finns boende, gårdsbutik, café, bistro med fika, lunch och kvällsmat, kall öl och spritz som man kan njuta av i vår trädgård och orangeri. Allt vi gör präglas av långsiktigt hållbarhet och en kärlek till hantverk i alla dess former.
Himmel&Hage ligger vackert belägen invid björkar och ängar mindre än 1 mil utanför Visby.
Här kan du varva ned och tanka energi i den vackra omgivningen. Här finns möjlighet att bo omgiven av sunda naturmaterial eller bara njuta över en fika i orangeriet eller i vår trädgård. I trädgården kan man  strosa rund bland medicinal- och örtväxter och beskåda gamla svenska kulturarvssorter som grönsaker, höns och bi. 
Allt vi gör präglas av långsiktig hållbarhet och en kärlek till hantverk i alla dess former. Caféet och bistro handlar enbart in ekologiska råvaror och vi kompletterar med egna grönsaker odlade med ekologisk växtföljd. Vi bakar på surdeg och kultursorter av vete och råg. Vi erbjuder lunch, fika, kvällsmat. Vi har fullständiga rättigheter, så är du sugen på en kall öl eller en spritz, så finns det bl annat på vårt meny. Det finns även en lekyta för barn och vuxna med pingis, sandlåda, studsmatta och bordsfotboll mm. 
Här kan man köpa med sig en påse nymalet mjöl, honung eller nåt annat gott från gården. Sortimentet kan variera efter årstiden. 
I vår lilla butik finns även  keramik som tillverkas i Himmel&Hages ateljé. 
logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: