Hansa Event

Företagsutveckling Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Vi skapar genuina möten & upplevelser till företag som vill utvecklas som grupp eller rent av bara vill komma iväg som grupp och göra något tillsammans. Vi skapar allt ifrån en helhet med resa, boende och upplevelser till att göra delar av er upplevelse.
Vi har arrangerat konferenser och möten på Gotland sedan 2006 och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.
Hansa Event är en eventbyrå på Gotland med snart 20 års erfarenhet som grundats i hjärtat på ön. Vi har kontor i Visby, på Gotland och i Stockholm. Vi arbetar med allt från genuina upplevelser, middagar, stora kongresser, konferensresor och alla möjliga tjänster kring detta. Hansa Event har varit en traditionell eventbyrå en gång i tiden men är idag en modern byrå som kan tänka utanför boxen och skapa oförglömliga möten oavsett om det är fysiskt eller digitalt. Vi har en otroligt bred kompetens som gör att vi är snabbfotade och proffsiga i det vi åtar oss. En multikompetens-byrå är vad vi är och vad du väljer att kalla oss spelar ingen roll, allt du behöver veta är att vi hjälper dig genom hela den process som just ert företags resa innebär.
logotyp

Du kanske också är intresserad av: