Hamnkiosken Visby

Övrigt mat och dryck
Verksamhetsbild omslag
Arbetsgivare
Året runt
Familjevänligt
Gotland ställer om
Medlem i Visby Centrum
Midsommar
sommarlovsveckan
Hamnkiosken Visby erbjuder snabb och god service vid inre hamnen. Njut av mjukglass eller kulglass i olika smaker. Här hittar du även souvenirer och klassiska kioskvaror. Perfekt för en paus under din promenad längs strandpromenaden. Välkommen till en avkopplande stund vid havet!
Välkommen till Hamnkiosken Visby – vid inre hamnen! Här strävar vi efter att ge dig snabb och vänlig service i hjärtat av Visby hamn.

Vad vi erbjuder:

Glass: Vi har ett brett utbud av mjukglass och kulglass i olika smaker. Oavsett om du är sugen på en klassisk vaniljmjukglass eller vill prova en ny och spännande smak av kulglass, har vi något för alla.

Souvenirer: Letar du efter en minnessak från ditt besök i Visby? Vår kiosk har ett urval av unika souvenirer som påminner dig om din tid på Gotland. Från nyckelringar till magneter och andra små gåvor – vi har något för varje smak.

Klassiska kioskvaror: Förutom glass och souvenirer erbjuder vi ett urval av klassiska kioskvaror. Här kan du hitta allt från tobak, vapes, läsk och godis till snacks och enklare matalternativ som korv med bröd och smörgåsar.

Hamnkiosken ligger placerad vid inre hamnen, vilket gör det till ett perfekt stopp under din promenad. Njut av utsikten över havet medan du kopplar av med en glass eller en lätt måltid.

Varmt välkommen:
Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till vår kiosk. Oavsett om du är en lokalbo eller turist, hoppas vi att du kommer att njuta av din stund hos oss. Välkommen till Hamnkiosken Visby för en avkopplande paus vid havet!

Hitta till oss : https://www.google.se/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x46f7af34d971d9dd:0x7c2ef7cd69b58e4?sa=X&ved=1t:8290&ictx=111

logotyp

Du kanske också är intresserad av: