Gumbalde Resort

Hotell Södra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Familjevänligt
Hundvänligt
International Travel
Konferens
Pool/SPA
Säsong
Servering
sommarlovsveckan
Stora sällskap
Weekend
När lantligt lugn möter en energirik atmosfär, då är det lätt att glömma att omvärlden existerar. Här finns nämligen allt du behöver – och lite till. Boende, mat och aktiviteter. Välkomna till Gumbalde Resort!
 Vi på Gumbalde Resort erbjuder en härlig upplevelse för alla sinnen i vacker gårdsmiljö – hotell, golfglädje, gårdskrog och gotlandsidyll. Hos oss finns allt du behöver – och lite till.Hotellet med 29 rum är nyrenoverat och inrett i varma och harmoniska toner. Många av rummen har egen uteplats och känslan av att kunna kliva direkt ut i naturen. Sömnen är viktig för oss och därför högt prioriterad för våra hotellgäster. Hos oss startar man dagen efter en skön natts sömn i våra kvalitetssängar från Aya of Sweden och Hilding. Restaurangen är hjärtat i Gumbalde och beläget i vår vackra kalkstensbyggnad med mysig uteservering med utsikt över Stånga kyrka. Här serverar vi frukost, lunch, fika, middag och drinkar. Hit kommer man efter en golfrunda med kompisgänget eller en skön dag på resorten. På ovanvåningen finns festlokal, konferens och loungedel för en stunds avkoppling, kanske framför den sprakande brasa? Från resorten blickar man ut över horisonten av en helt nyrenoverad golfbana i toppklass. 
 Golfbanan är designad av Pierre Fulke, som kanske är en av Sveriges bästa banarkitekter. Visionen är en golfbanan som erbjuder golfglädje för alla sinnen. Här ska alla kunna spela och tycka att det är roligt och utvecklade. Förutom golfen erbjuder vi padelbanor utomhus som håller hög klass. Vill man ta sig runt på sydöstra Gotlands vackra landskap och stränder kan man hyra cykel hos oss. Det finns mycket att upptäcka här. 
Omhändertagande och glädje är våra värdeord och drivkraft, där vi försöker se och tillgodose alla våra gäster och deras önskemål. Vi hoppas därför att du ska trivas hos oss. ​