Fallskärmshoppning

Övrigt kultur och nöje Visby
Verksamhetsbild omslag
Vi gästar Gotland för fallskärmshoppning under v 28. Upplev en magisk utsikt över Gotland i ett fallskärmshopp. Vågar du? Boka ditt hopp nu! Alla är välkomna att hälsa på och titta på hopparna - även om man inte hoppar själv =)
Nästan alla kan prova hoppa fallskärm!
https://www.awesomeskydiving.com

Vi på skånes Fallskärmsklubb kommer och gästar Gotland med vårt helt nya hoppflygplan!

Briefing – Du behöver ingen tidigare kunskap eller erfarenhet. Vårt vänliga team kommer att registrera dig och förklara allt du behöver veta, sedan följer en säkerhetsinstruktion.

 
Utrustning – Vårt team kommer att förse dig med jumpsuit och sele, skyddsglasögon och handskar. Det tar cirka 10 minuter.
Ilastning –   Du går ombord på vårt flygplan, det tar ungefär 20 minuter att komma till höjd (4000m) inför uthopp, så du har gott om tid att njuta av den fantastiska utsikten.
 
3 … 2 … 1 … HOPPA !! – Dörren öppnas och du kommer att känna adrenalinet rusa! Din instruktör kommer att se till att du lämnar planet säkert.
 
Frifall… ”I’m free-freefalling”- Adrenalinet sparkar in när du faller i 200 km/h! Men du känner inte att du faller – det är mer som en känsla av att flyga / som att du flyter på en stor luftkudde. Frifallet tar ca 50 sekunder.
 
Skärmflygning- På 1500 meters höjd kommer din instruktör att dra fallskärmen och du kommer att ha en trevlig 5 minuters flygtur under fallskärm till en säker landning på fast mark. Nu kan du njuta av utsikten och en härligt kittlande känsla i svängarna – har du tur får du till och med chansen att själv kontrollera fallskärmen.
 
Landning – Landning är smidig och enkel, din instruktör kommer att berätta när du ska lyfta benen för att möjliggöra en mild och kontrollerad landning – High five! grattis, du har precis avslutat ett fallskärmshopp!
logotyp

Du kanske också är intresserad av: