Clarion Hotel® Wisby

Hotell Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Almedalsveckan
Arbetsgivare
Året runt
Funktionsanpassat
GCB Partner
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
International Travel
Konferens
Medlem i Visby Centrum
Möjligt att åka buss/Hållplats inom 2 km
Partners GCB
Pool/SPA
Servering
Stora sällskap
Weekend
Clarion Hotel® Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 10 mötesrum, festvåning, pool och Gotlands mest passionerade personal.

Allt är nära i Visby
Clarion Hotel Wisby är bekvämt beläget i den gamla delen av Visby, bara en kort promenad från småbåtshamnen. Visby stad är en del av UNESCO:s världsarv, utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna. Visby känns som en liten stad, allt finns inom räckhåll. Visby flygplats ligger 15 minuters bilresa från hotellet, färjeterminalen (Hamnterminalen) och Wisby Strand ligger båda inom 15 minuters promenad från hotellet.

Hotellet
På Clarion Hotel Wisby är atmosfären speciell. Här finns moderna inslag, varsamt blandade med historiska detaljer, bland annat en medeltida gränd och pelare från 1200-talet som omsorgsfullt restaurerats och bevarats. Clarion Hotel Wisby öppnade sina dörrar den 1 maj 1991 men i våra lokaler har det bedrivits hotell sedan mitten av 1800-talet. Läs gärna mer om hotellets historia här

The Social Bar & Bistro
Vår restaurang The Social Wisby är en plats där du kan njuta av djupa samtal, varva ner, träffa gamla vänner eller lära känna nya ansikten. Menyn är full av klassiska bistrorätter med en modern twist. Det sägs att mat är den snabbaste vägen till våra hjärtan, och vi kan inte annat än hålla med. Oavsett om du är ute efter en lätt bit mat eller en rejäl måltid så har vi något för alla. Boka ditt bord här.

Vinterträdgården
Vinterträdgården är vårt Living room, vårt vardagsrum, och här är atmosfären avslappnad men samtidigt levande och inspirerande. Hotellgäster såväl som lokalbefolkningen söker sig ofta hit för en bit mat, dryck eller för något av våra många evenemang som anordnas här.

Kaptenshuset
Kaptenshuset är vår restaurang för frukost, brunch och lunch samt konferensluncher och middagar.

Pool
Vårt poolområde erbjuder en magisk upplevelse i en rofylld och historisk miljö. Inomhuspoolen är endast tillgänglig för våra hotellgäster och det är drop-in som gäller – du får alltså besöka poolområdet i mån av plats. 

Direktboka mötesrum online
Är du i behov av konferenslokal? Nu kan du direkt boka mötesrum online. Se foton, tillgänglighet, specifikationer, möbleringar samt beställa mat och dryck. Läs mer och boka mötesrum online här.

Välkommen till Clarion Hotel Wisby – mycket mer än en övernattning!

Du kanske också är intresserad av: