Bondestugan

Stugor och Stugbyar Norra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Familjevänligt
Havsnära
Självhushåll
Ditt semesterboende på Gotland året om, stuga med bra standard i avkopplande miljö. Finns på flertal platser på Gotland.
Bondestugan har flera stugor runt om på ön.
Just detta hus ni ser på dessa bilder är en Bondestuga SGR1815 i Lärbro. 
Finns 2 Bondestugor i Lärbro.
Stuga 70 kvm fördelat på 4 rum och kök. 3 sovrum, varav 2 på nedre plan och 1 på övre,  2 enkelsängar i varje rum. Öppen planlösning med kombinerat kök/allrum, fullt utrustat kök med elspis, kyl/frys, mikro, kaffebryggare och diskmaskin. Smakfullt möblerat vardagsrum med braskamin och TV (ved ingår inte), WiFi. Badrum med dusch, WC och tvättmaskin. Möblerad altan med grill. Tomten är c:a 200 kvm. Värdfamiljen kommer att ordna virke för barnfamiljer för att man ska kunna bygga koja om man vill.   Stugan har ett naturskönt läge vid ett änge med fornlämningar och mindre raukar och ligger granne med SGR1816. Husdjur får ej medtagas. Stugan är rökfri och inte avsedd för fler personer än angivet antal bäddar. Har du elbil som du vill ladda under vistelsen kontakta värden. Stugan hyrs ut året runt. Stugan SGR1815 har namnet Eken och är den sista stugan av de 2 bondestugorna.

Avstånd och bytesdag:
Visby 50 km, affär 5 km, kust 2 km, badplats 3 km. 
Bytesdag: Under högsäsong, lördag, övrig tid även dygnsuthyrning.

Stuga med bra standard 
 i avkopplande miljö

Besök gärna vår hemsida för mer information, tillgänglighet samt bokning av denna stuga samt våra andra Bondestugor; www.bondestugan.se
Besök även gärna vår Facebooksida https://www.facebook.com/Bondestugan
Varmt Välkomna till Bondestugan
 
logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: