Annika Gustavsson Jewelery

Design Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Butik
Medlem i Visby Centrum
Smide
Smycken
Visby Centrums presentkort
Webbshop
I det medeltida huset på St:Hansgatan 26 i Visby, ligger denna mysiga och stilrena butik. Här hittar du ett stort urval av egendesignade och handgjorda smycken samt att vi hjälper er att designa förlovnings- och vigselringar till er stora dag!
Vackra och tidlösa smycken, sprungna ur den karga gotländska naturen
Sen Annika öppnade sin butik och smedja år 2014 har hon omsorgsfullt skapat flera klassiska kollektioner som blivit oerhört populära. Hon fokuserar på stilrena smycken som går att variera och kombinera för att passa livets alla stunder.  Mycket av hennes skapande är inspirerat av den karga naturen på ön – som påminner om skönheten och kraften i det naturliga.
Bakom hantverket ligger många års utbildning och erfarenhet. Annika Gustavsson är utbildad smyckesdesigner och har gesällbrev och mästarbrev i guldsmide.

Förlovning & Vigsel
Vi designar och tillverkar också förlovnings- och vigselringar. Tillsammans med dig som kund skapar vi en unik ring utifrån era önskemål och budget.

Vi älskar återbruk!
Har du guld hemma som du inte använder? 
Hos oss är du välkommen att sälja ditt guld på ett tryggt och smidigt sätt med kostnadsfri värdering. 
Välj om du vill betala nya smycken från oss med ditt guld eller få det utbetalt till ditt konto. 

Skapa ditt personliga smycke
Kanske har du ärvt ett smycke som betyder mycket men som inte används? Då kan vi göra ett nytt smycke av just det guldet – ett smycke att älska och bära livet ut. Vi kan också plocka ur och återanvända ädelstenar och bevara gravyr, det gör det nya smycket lite extra personligt!

Varmt välkommna in till oss!
Annika med personal 

Följ oss gärna på sociala medier för mer info och nyheter:
@annikagustavsson_jewelry
logotyp

Du kanske också är intresserad av: