OneWheel & Cake Ösa elmoped

Övrigt friluftsliv Östra Gotland
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
OneWheel är den eldrivna bräd-succén med bara ett hjul. Du kan använda den på alla underlag, på stranden, skogsstigar, asfalt och grus. Med Cake Ösa blir mopedturen en äntligen en miljövänlig naturupplevelse! En klass 1 moped med en topphastighet på 45 km/h och tar sig fint fram på dåliga vägar.
OneWheel är den eldrivna bräd-succén med bara ett hjul. Du kan använda den på alla underlag, på stranden, skogsstigar, asfalt och grus. Leksak eller sport är upp till dig – varför inte båda? Vid Action Club Gym i Lärbro har vi skapat en OneWheel playground med tre olika banor. Man börjar på gräsbanan eller kör mot varandra i heats. Grymt kul och ofarligt. I Skogbanan kan du verkligen känna farten, mysåk eller tävla mot varandra och se vem som tar sig snabbast runt.

Med Cake Ösa blir mopedturen en äntligen en miljövänlig naturupplevelse! Det är en klass 1 moped har en topphastighet på 45 km/h och tar sig även fint fram på dåliga vägar. Räckvidden är upp till 8 mil, beroende på om man har passagerare eller gasar fullt. Känslan att köra Cake Ösa är både nostalgisk och futuristisk. Perfekt för öns småvägar och korta avstånd. För mer information och bokning besök https://actionclub.se

logotyp

Aktiviteten arrangeras av