juli
28

Countrypartaj på Stelor!

Musik Västra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Familjevänligt
Festival
Konsert
Show
Countrydoftande musikfestival med Line dance.
Med Hogs & Hounds, Linedance Fever och Sons of Bourbon och LINEDANCE kurs med Austu Stompers trro vi att det här kan bli en av sommarens absolut bästa kvällar. På med bootsen – ta med hela familjen och ät från grillen i gräset, lyssna på bra musik och om du vill –  dansa!  
15.00 Festivalen öppnar – Baren i ladan öppnar med bärs och grillad mat! Bara goda grejer att dricka och äta – öppet med mat och dryck till 01.00.
16.00 – 17.00  LineDance  på Loftet – under ledning av Austu Stompers får vi lära oss några danser som kan komma att användas senare på kvällen.
18.00 Hogs & Hounds – Detta gotlandsbaserade band är det band vi diggat mest till under året – vi älskar dessa musiker! 
19.30 Sons of Bourbon – Kan man säga att vi har ett husband så är det denna fantastiska trio med americana- och singer/songwritertongångar som fårladan på Stelor att bli varmare än någonsin. 
21.00 Linedance Fever –  Psykadelisk Country om kärlek och döden utlovas. Kan bara vara bra. 
22.30 DJ MAGGAN & TOBIAS – Stelor bästa DJ par levererar allt från smörcountry till riktigt stompvänliga låtar som får dig att vilja dansa hela natten!
Inträde 295 kr/person
 
Baren i ladan med ryck och enklare mat öppnar kl 15.00 och 16.00 får alla som vill gå Linedancekurs på Loftet med Austu Stompers en timme om man vill slipa dansstegen till kvällen
Tillfällen
Boka HÄR
Inträde
295 SEK
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: