Styrkestian

Hälsa och Livsstil Södra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
För seniorer
Träningsverksamhet i När i form av gruppträning! Det är bara att dyka upp på ett träningspass när du vill och kan. Varje söndag lägger jag ut vilka träningar det blir för kommande vecka på min hemsida eller instagram "styrkestian". Hemsida: www.styrkestian.com Seniorträning och styrketräning!
Välkommen på gruppträning i När!
Ambitionen har alltid varit att ha en egen verksamhet inom träning, främst styrketräning och löpning. Målet är därför att “Styrkestian”, som kommer bli en träningslokal, ska bli klar i framtiden. Just nu är det endast en oinredd stia. Där kommer vi erbjuda träning såsom lyftning, skivstångsträning, X-fit och seniorträning. Styrkestian kommer ligga på vår gård i När Maldes, Gotland. Då styrkestian inte är klar så håller vi till i När IF klubbhus så länge. ALLA kan delta, träningen anpassas efter din egen förmåga. Ingen anmälan behövs innan.

Just nu utgår  jag från följande:
ons kl 10.00-11.00 seniorträning med fokus på kondition, styrka och balans.
Ons kl 19.30-21.00 styrketräning, med fokus på skivstångsträning (lyftning) och X-fit (en kort WOD)
Lördag kl 8.30-9.15 Styrketräning, med fokus på X-fit, (en lång WOD)

Varje söndag lägger jag ut vilka träningar det blir under kommande vecka på min hemsida www.styrkestian.com, min instagram ”styrkestian” och FB-gruppen ”när o närkar”. Om jag blir sjuk eller får hastigt förhinder läggs det även ut i dessa kanaler.

MER INORMATION www.styrkestian.com eller skicka ett mail till caritathoren@outlook.com

I MAJ MÅNAD UTÖKAR TRÄNINGARNA MED KLASSISK CIRKELTRÄNING!

Betalning sker på plats via swish eller via faktura 
80 kr/pass 
GODKÄND FÖR F-SKATT

logotyp

Övrig information