Styrkestian

Hälsa och Livsstil Södra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
För seniorer
Outdoor
Träning
Träningsverksamhet i När i form av gruppträning! Det är bara att dyka upp på ett träningspass när du vill och kan. Varje söndag lägger jag ut vilka träningar det blir för kommande vecka på min hemsida eller instagram "styrkestian". Hemsida: www.styrkestian.com
Välkommen på gruppträning i När! 
Från en svinstia till en styrkestia! 
Välkommen på träning i När, i Styrkestian. Här erbjuds instruktörsledd gruppträning i form av seniorträning, styrketräning med skivtång, X-fit, klassisk cirkelträning och PT-timmar. Det är bara att dyka upp på de pass du vill och kan. Antingen köper du ett 10-kort, det innebär att du tränar 10 gånger när du vill och kan (finns inget utgångsdatum), eller så betalar du per gång. Ingen förkunskap behövs. Träningen anpassas utifrån din egen förmåga och önskemål. Företaget har F-skatt vilket gör att du kan använda friskvårdsbidrag här. Skivstångsträning med vikter och seniorträningen är igång, cirkelträningen startar måndagen den 17 juni. 
Just nu utgår  jag från följande:
Mån kl 18.00-19.00 Klassisk cirkelträning med 3 olika nivåer.  
ons kl 10.00-11.00 seniorträning med fokus på kondition, styrka och balans.
Ons kl 19.30-21.00 styrketräning, med fokus på skivstångsträning (lyftning) och X-fit (en kort WOD)

Varje söndag lägger jag ut vilka träningar det blir under kommande vecka på min hemsida www.styrkestian.com, min instagram ”styrkestian” och FB-gruppen ”när o närkar”. Om jag blir sjuk eller hastigt får förhinder läggs det även ut i dessa kanaler. 

MER INORMATION finns på min hemsida www.styrkestian.com  

GODKÄND FÖR F-SKATT

logotyp

Övrig information