Galleri Apoteket

Konst Mellersta Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Familjevänligt
Förening
Försäljning
Fotografi
Grafik
Hållbart
Keramik
Konsthantverk
Kurs
Måleri
Öppna ateljéer
Säsong
Skulptur
Smide
Sten
Textil
Utställning
Galleri Apoteket kommer att skapa möten mellan konstnärer, kulturarbetare och besökare, för att stärka varandra. Galleriet är konstnärsdrivet och representerar alla.
OM GALLERI APOTEKET
 
Roma Kungsgård har fått ett nytt galleri, Galleri Apoteket, som strävar efter att Kungsgården skall bli en mer levande och bredare kulturmötesplats. 
Lokalen som galleriet finns i har en gång varit ett örtapotek. Därifrån har galleriet fått sitt namn och även dess innebörd – en plats där människor kan besöka för att stärka sin hälsa, få energi och må bättre. I Galleri Apoteket kan besökarna att få njuta av konst och ta del av konstens helande kraft. När konsten får leva, kan alla få del av dess livskraft.
Galleri Apoteket kommer att skapa möten mellan konstnärer, kulturarbetare och besökare, för att stärka varandra. Galleriet är konstnärsdrivet och representerar alla, oberoende av utbildning, kön, ålder, eller andra kriterier. Vi vill skapa möjligheter för konstnärer att ställa ut, eftersom konst är ett språk som vi alla kan prata och förstå om konsten finns tillgänglig. 

logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: