Gotland Grow


Här är det alltid hög energi och mycket på gång. Företagandet på ön präglas av kreativitet, närhet och samverkan mellan människor och företag.

Gotland Grow – det företagsfrämjande systemet

Livskraften och livskvaliteten som lockar många att flytta hit speglas också i vårt företagsklimat. Därför är Gotland också en bra plats att utveckla kreativa och platsoberoende företag inom exempelvis tech, IT eller spelutveckling.

Det gotländska varumärket är starkt och till hjälp för många av öns företagare. Upplevelser inom vår besöksnäring står högt i kurs bland både boende och besökare, och livsmedel och produkter som är producerade på Gotland upplevs hålla hög kvalitet och är eftertraktade i stora delar av Sverige.

För dig som vill starta nytt eller växa ditt företag på ön finns ett väl utvecklat system för att främja företagande och nyetablering. Det består av många samverkande intressenter som ger stöd och hjälp för att göra ditt entreprenörsliv här så smidigt som möjligt.

Nedan har vi samlat information för att hjälpa dig vidare. Om du inte vet i vilken ände du ska börja är du välkommen att kontakta Företagsrådet, vars kontaktformulär du hittar längre ner på sidan.

Aktiviteter på gång

Ta hjälp av företagsrådet

  • Genom att skicka in detta formulär samtycker du till vår integritets- och personuppgiftspolicy.
Företagsrådet

Kontakta företagsrådet

foretagsradet@gotland.se
Vill du synas bland listningarna? Anslut ditt företag till Gotlands Verktygslåda.
Till verktygslådan