november
9

KA- Kundalini Activation Ceremony with Lou Åberg 11.00-14.30 9/11

Hälsa och Livsstil Visby
Evenemangsbild omslag
Vi är så glada att erbjuda en fördjupande Dag med Kundalini Aktivering, initiering i kundalini energin med Shaktipat, Yoga, Fri rörelse & Vediska mantras för att fördjupa din upplevelse och förståelse för Kundalini Aktiveringr processen.

KA- Kundalini Activation Ceremony with Lou Åberg 11.00-14.30 9/11 

KA står för Kundalini Aktivering  (Även kallad Life Force Activation eller Kundalini Activation Process) och är en direkt energiöverföring/transmission som aktiverar vår Kundalini (livskraft) och djupt medvetande (Non-duality/ oneness). Det är en frigörande process som hjälper dig att öka din livskraft och få djupare kontakt med dig själv och din sanna essens. Att lyssna till sitt hjärta. I Indien kallas denna tradition för Deeksha eller Shaktipat.

KA är en naturlig och trygg process. När energin aktiveras kan du uppleva spontana rörelser likt en liggande, sittande stående inre dans eller rörelse. Meditativa tillstånd, känslor som vill frigöras, men även visuella intryck eller känslor av bliss och oneness. Spontana rörelser som kan likna yogapositioner, handrörelser som liknar mudras kan hända. Följ gärna med i känslan om du märker någon rörelse i din kropp. Du kan uppleva känslan av en sorts inre dans och bli lättare att följa med i när du släpper kontroll och tankar. Du kanske också ligger stilla och upplever frid. Under en klass ligger deltagarna till början på rygg på yogamattor. Det enda du behöver göra är att slappna av och släppa taget. Du blundar under hela klassen och hög härlig musik spelas. Detta hjälper energin att jobba sig igenom blockeringar och uttrycka det som kommer upp. Facilitatorn Lou rör vid olika chakra- och meridianpunkter på din kropp och runt omkring din kropp i ditt energifält. Det här är några exempel på vad som kan hända under en klass, men det viktiga är vad som händer efter och emellan klasser. Många vittnar om stärkt intuition, förbättrad livskvalitet och känslor av meningsfullhet. Mindre stress och ångest, och lättare att följa sitt hjärtas röst. När den inre rösten blir starkare är det svårare att gå emot den. KA är svårt att beskriva med ord och behöver upplevas. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Allt du behöver göra är att komma som du är, och slappna av. 
Denna fördjupande halvdag vänder sig till dig som kanske gått på flera Kundalini Aktiveringar och vill fördjupa din upplevelse och din förståelse. Men dagen passar lika bra för dig som är ny och vill uppleva energin inom dig.  

  • Kundalini Activation Ceremony dagen börjar med att vi delar och sätter en Intention inom oss själva. Vi gör mjuka yogaövningar för att förbereda kroppen för energin, kundaliniskakar, och sjunger ett kärleksmantra för beskydd och healing under Aktiveringen.
  • Vi landar i mediation och öppnar jordchakrat för grund och trygghet.
  • Vi gör en Cacao ceremoni i cirkel för att bjuda in kärlek, healing och guidning.
  • En Shaktipat deeksha öppnar upp kronchakrat för Kundalini energin och aktivering/rening av dina chakran.
  • En kort breathwork tar din vidare in i…
  • 1,5 tim Kundalini Activation till sköna rytmer, starka känslor, rörelse, stillhet och vad du är möter. Lou håller spacet, aktiverar ytterligare där det finns blockeringar eller ger kärlek till det som vill expandera. Lou öppnar upp energin och är som en osynlig hand under hela processen. Du är trygg att Go with the Flow…Follow the inner dance…
Att tänka på innan klass:
 – Bär sköna kläder, gärna i ljusa färger och i naturmaterial
 – Ät inte tung mat timmarna innan men se gärna till att du ätit nyttigt på förmiddagen och druckit massor av vatten/the.
 
_ Undvik stora mängder koffein eller annat som stressar nervsystemet.
 – Kom gärna 30-15 min innan klassen börjar. Vi öppnar 30 minuter innan.
 
– Drick inte alkohol dagarna innan processen.
 
Ej lämpligt för dig:
 – Som är under 18 år.
 – Som har epilepsi.
 – Som är gravid i 3:e trimestern.
 – Som är påverkad av alkohol eller droger.
 – Pågående eller tidigare allvarlig psykisk diagnos som t.e.x. psykos, borderline, schizofreni .

(däremot räknas inte depression, PTSD och ångest som kontraindikation utan tvärtom kan dessa tillstånd vara hjälpt utav KA).
 
 
Lou Åberg Driver tillsammans med Maria Loma Studio och  har lång erfarenhet och kunskap kring Kundalini, chakran och andligt uppvaknande. Lou är förutom yogalärare inom en mängd traditioner initierad Deeksha/Shaktipat givare vid Oneness university i Indien samt Certifierad Kundalini Yoga lärare/Deva Center sedan 20 år tillbaka. Lou har lång erfarenhet med Kundalini Aktiverings processen och har själv haft många aktiveringar, uppvaknanden och initieringar. Hon är en erfaren guide i inre processer, och håller ett tryggt och varmt space för alla. Nu är vi också så glada att Lou är nycertifierad Kundalini Activation Touch facilitator, där hon har gått igenom en gedigen och trygg utbildning i Kundalini Processen. Lou vill uppmuntra dig till såväl andligt växande som att stå med fötterna i jorden.
 
 
Missa inte denna helt OUTSTANDING upplevelse!  Din inverstering 650:- Inklusive Hela dagens Ceremonier/ Aktivering, The, Ceremonial Cacao & tilltugg.
 
Max antal 14 platser.
 
Namaste & Kärlek

Tillfällen
Boka under "workshops"
logotyp

Eventet arrangeras av