juli
13

Weeping Willows

Musik Södra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Konsert
Livemusik på Grå Gåsen är en helhetsupplevelse med riktigt gott käk, bäst musik just nu och kylda drycker. Konserten sker på Grå Gåsens baksida som förvandlas till en scen omgiven av träd med himlen som tak.
Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och omtyckta popband.
I sommar är det dags för Weeping Willows att ta sin hyllade The Dreams We Weave-turné vidare! Med sig upp på scen har Weeping Willows sällskap av Anders Kappelin (bas), Patrik Kolar (keyboards), Goran Kajfes (trumpet) och Per ”Ruskträsk” Johansson (saxofon och flöjt).
– Sommarturné med en ny fin skiva i bagaget. Med ett stort band underbara musikervänner. Jag kan inte tänka mig något som är roligare än det! Vi ses i sommar, hälsar Magnus Carlson.
13:e juli kommer Weeping Willows till Grå Gåsen för första gången och intar scenen för en efterlängtad konsert. En helkväll med god mat, kylda drycker och Weeping Willows livs levande från scen. Det blir garanterat skönt häng ändra fram till sent.
Välkomna till Live på Gåsen 13:e juli.
Tillfällen
Boka
Pris exkl serviceavgift
595:-
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av