juni
30

VivaGotlandica

Musik Visby
Evenemangsbild omslag
Välkommen på en unik resa med musikupplevelse i Gotlands kyrkor.
Datum: 30 Juni Tid: 17:00 till 21:30.
Plats: Vårdklockans Kyrka Gotland
Första stoppet på vår turné genom Gotlands kyrkor presenterar stolt: Indios Beta!
Upplev en magisk kväll fylld med världsmusik från latinamerika, framförd av det dynamiska och inspirerande bandet Indios Beta. Deras musik, även känd som ”medicinmusik”, bjuder in till en resa genom olika kulturer och traditioner, där varje ton bär med sig en helande kraft och en känsla av gemenskap.
 
Men det är inte bara musik…
Förutom den fantastiska konserten kommer vi också erbjuda övningar i rörelse och sång, där du kan delta och skapa magi tillsammans med andra deltagare. Vi tror på kraften i gemenskap och samarbete, och vi vill att denna kväll ska vara en upplevelse som förenar människor i glädje och harmoni.
Och för att stilla både kropp och själ kommer vi också att erbjuda en välkomnande dryck till alla besökare, så att ni kan njuta av kvällen i fullaste mån.
 
Utforska vår marknad med konst och hantverk:
Ta en paus från musiken och utforska vår inspirerande marknad, där lokala konstnärer och hantverkare visar upp sina verk. Här kan du hitta unika och handgjorda skatter att ta med hem som ett minne av denna speciella kväll.
 
Missa inte vår musikaliska workshop med Indios Beta:
Som en del av evenemanget kommer vi att hålla en musikalisk workshop två dagar innan konserten, där du har möjlighet att utforska och öppna upp din röst tillsammans med medlemmarna i Indios Beta. Lär dig tekniker och metoder för att uttrycka dig genom sång och musik på ett kraftfullt och personligt sätt. För mer information och för att anmäla dig till workshopen, klicka på länken här: https://fb.me/e/1t6gzMN7O
 
Samla dina vänner och familj och bli en del av denna unika upplevelse!
Ålder under 15 betalar inget för att komma in.
Biljetter kostar endast 389 kr och inkluderar allt ovanstående. Köp dina biljetter redan idag via Nortic för att säkra din plats på denna oförglömliga kväll.
Studerande och pensionärer betalar mindre.
Biljetter går också att köpa på plats.
 
Vi, som arrangerar detta evenemang, är en ideell förening med en stark övertygelse om att dela kulturella upplevelser och sprida glädje och gemenskap genom musik och konst.
Kom och låt dig förföras av Indios Betas magiska toner och upplev en kväll fylld med kärlek, gemenskap och traditionell musik i hjärtat av Gotland!
 
För vidare kontakt och frågor maila vivagotlandica@gmail.com
Vi ser fram emot att välkomna er och skapa minnen tillsammans.
 
Tillfällen
Biljettbokning

Du kanske också är intresserad av: