februari
10

The High Society

Musik Visby
Evenemangsbild omslag
The High Society – Karl Dyall, Rennie Mirro och Joachim Bergström – förmedlar en stor kärlek till The Rat Pack och deras musik.

The High Society

How did all these people get into my room? En av Frank Sinatras citat som är förevigad på den klassiska plattan Sinatra at the Sands. Fenomenet The Rat Pack uppkom 1960 då Frank Sinatra, Sammy Davis Jr, Dean Martin, Peter Lawford och Joe Bishop spelade in filmen Oceans 11 i Las Vegas. De filmade på dagarna och uppträdde på The Sands på kvällarna. De var ett gäng kompisar som gjorde det de älskade och var bäst på … umgås, skratta, sjunga, dansa och skämta med varandra. En perfekt combo! Deras sätt att vara på scen fick publiken att känna sig delaktig. Inbjudna till festen ’in the room’.

The High Society – Karl Dyall, Rennie Mirro och Joachim Bergström för traditionen vidare. De tre är artister, sångare och vänner sen 30 år tillbaka med en stor kärlek till The Rat Pack och deras musik.

Rennie har många strängar på sin lyra och har jobbat som bland annat dansare på Kungliga Baletten, musikalartist och skådespelare. Rennie tilldelades Guldmasken 2005 för sin medverkan i Grease på Göta Lejon. Han sommarpratade 2018, och 2022 kom han på tredje plats i TV-programmet Masked Singer.

Karl inledde sin karriär som dansare, främst inom streetdance där han var något av en företrädare när dansstilen började etablera sig i Sverige. Han blev svensk mästare i breakdance 1984 och var en av originalmedlemmarna i dansgruppen BouncE. Musikaldebuten gjorde Karl i Fantomen på operan på Scalateatern i Stockholm och har sedan dess spelat i en lång rad produktioner. 1992 tilldelades han Guldmasken för huvudrollen i Fame. Karl har också gjort flera skådespelarinsatser.

Joachim är även han en välmeriterad musikalartist och skådespelare. Han har medverkat i många uppsättningar på Göteborgsoperan och Malmö Opera. Han har spelat in två soloalbum och tilldelades Monica Zetterlund-stipendiet 2010.

Så välkomna till Vegas på Wisby Strand och låt dig svepas med av The High Society och deras energi, spelglädje och generositet tillsammans med ett hårdsvängade Gotland Big Band!

Tillfällen
Boka biljett här
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: