oktober
5

Teaterskola för barn (fortsättning)

Teater Visby
Evenemangbild
Evenemangbild
Kurs
För dig som är mellan 8-12 år och har spelat lite teater redan. Välkommen med din intresseanmälan!
Barnteaterakademin kallar vi denna teaterskola som är för barn som har provat på skådespeleri förut och som kan lite grunder redan. Det passar för barn som vill ”spänna bågen” och gillar att utmanas på ett positivt sätt.
I den här gruppen höjer vi alltså nivån till lite mer avancerad. Här får barnen lära sig mer om teater och utveckla sitt skådespeleri.

Ledare
är Anna Jankert som har många års erfarenhet som skådespelare inom både teater och film. Anna har haft framträdande roller i flera produktioner på Länsteatern, nu senast i föreställningarna om Anna och Jacob Dubbe där hon spelade många roller. Anna har också vana att arbeta med barnskådespelare på ett roligt, varmt och pedagogiskt sätt.

Vi träffas 10 torsdagskvällar
under hösten och vi är i Länsteaterns lokaler och scen i Visby.

Gruppens sammansättning
är viktig för att barnen ska trivas och känna sig bekväma. Därför kommer vi sträva efter att nå en jämn fördelning mellan både ålder och kön.

Anmäl dig redan nu!
I anmälan anger du barnets namn. Vi har plats för 12 barn. Detta är en endast en intresseanmälan och den är inte bindande. Du blir kontaktad via mejl under vecka 33 (15-19 augusti) då du får besked om du har fått en plats eller om du står som reserv.

Foto: Stig Hammarstedt. Foto Anna Jankert: Anna Eriksson
Tillfällen
Anmäl dig här
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av