juni
8

Summer boost Med Marie Maitri 8-9 Juni 10.00-13.00

Hälsa och Livsstil Visby
Evenemangsbild omslag
Välkommen på en inspirerande helg med Marie Maitri, känd från bl.a auyrvedapodden.

Happy Brain Happy you: 

Dag 1 Vi börjar dagen med ett inspirerande yogapass. Marie berättar om hur hjärnans funktioner påverkas av yogan. Hon visar på  hur vi själva kan lära oss att kontrollera våra tankar. Hur vi aktiverar vår frontallob och därmed har större påverkan på reptil hjärnan.Hur vi kan därmed ta bra beslut, planera, drömma och hålla fokus på det vi vill.Du kan medvetet öka din glädje i livet och minska din stress och oro. Dagen innehåller yoga, meditation, föreläsnings-pepp och samtal.
Dag 2 fördjupar vi oss i den Indiska läkekonsten Ayurveda med enkla hälsotips och yogaövningar som skapar djupgående hälsa och balans i livet. Pratar om hur vi kan designa vår hälsa med Ayurveda.Vi börjar dagen med ett skönt yogapass följt av föredrag. 
Marie är f.d elitidrottare som numera jobbar som föreläsare, coach och yogalärare. Kostnad 650:- per dag eller 1200:- för båda inkl. Föreläsning, fika och Yogapass.  Vill du dettaga båda dagarna anmäler du dig här. Vill du bara gå ena dagen, maila oss på info@lomastudio.se
Tillfällen
Boka här
logotyp

Eventet arrangeras av