september
23

Oktoberfest med DJ VAGUE KLABOLTER från Berlin

Musik Visby
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Året runt
Den 23 september kommer DJ VAGUE KLABOLTER från Berlin på besök och förgyller kvällen med en unik mix av tysk musik. Följ med på en tysk musikresa med allt från pop, hiphop, rap, oldschool, ragga, elektronik till Neue Deutsche Welle. Kl. 21:00, fri entré. 🥨🍺
På lördag den 23 september ställer vi till med ett riktigt partaj och firar „Bergfest“ med DJ VAGUE KLABOLTER från Berlin. „Bergfest” är ett firande när man nått halvvägs i en tidsperiod av någonting; i det här fallet när halva oktoberfesten hos Bryggeriet Mat & Malt passerat. Så kom hit och njut av den fantastiska atomsfären med tysk oktoberfestöl, mat och musik.
DJ VAGUE KLABOLTER kommer att förgylla kvällen med en unik mix av tysk musik. Följ med på en tysk musikresa med allt från pop, hiphop, rap, oldschool, ragga, elektronik till Neue Deutsche Welle. Kl. 21:00, fri entré.
Boka bord i restaurangen eller häng i baren. 
Oktoberfest hos Bryggeriet Mat & Malt pågår vecka 38 & 39. Under dessa två veckor serveras det vår oktoberfestmeny med bland annat bretzel, flammkuchen, weisswurst, knödel och surkål.
🥨 HERZLICH WILLKOMMEN 🥨!
Tillfällen
BOKA BORD 🍺
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: